Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej fullversion,,,


KOM




Kom
och blända mig
med din skönhet

Det är så mörkt,,,

Kom
och värm mig

Det är så kallt,,,

Kom
och tänd mig

Jag har tappat gnistan,,,

KOM

Jag väntar,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-14 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten