Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacken, eller det där som är svårt; Svära sig fri, tvi och fanken för stanken ;P


högst upp på dyngstacken

 

 

ville bara tala om att detta jag låter lämna mina fingrar är inte jag
när det väl lämnat mina fingrar
det är bara ett av alla alternativa bryderier som jag har bestämt mig för
inte ska låta mig

ockuperas av



jag badar inte i dina hav

 

fingrar du på mina alternativa jag utanför mig själv
får du skylla dig själv

 

jag är en älv



ja visst är jag väl grym
det finns en anledning
(att låta det passera som tillfällig näringstillförsel)

 

alla har sina behov
är då mitt ansvar ditt rov

varför så spliten uti

 


när det är som bäst ini
överlämna - bli fri

 

från skiten

 

när det är som värst
behåll och ämna - ta vadet slaget
med dig själv

 

tvi

 

säg: Vi
har det bra i sviten av gyttjebadet

 

sen vända på bladet
grepen eller tanken

varför i hela fanken skada
när det onda kan ledas ut

vandra egen väg

 

rämna i sin egen kraft av bara stanken
(hårt förgås av soft och hårt gillar sin egen doft)

 

och det finns en anledning till att
jag alltid mår bra

högt upp på dyngstacken

vareviga retsam dag

 


nosar man i botten
får man hela kompotten

(då har man missat
vända på potten)

 

medan näsor rynkas för en dyngesång
ger jag mig i kast och planerar

 

för vårsäsong

 

 




Fri vers (Fri form) av Pot Pourri
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-14 17:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Feminister brinner bra i helvetet.
2012-10-14

  Pot Pourri
Exakt LG. Vi hade 7 tuppar.. en begränsad och mycket kort kaotisk tid. Blev bra grytor dock!
2012-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Varje hönsflock behöver en tupp. Annars blir det kaos.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri