Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågar inte ge dig minsta möjlighet att såra mig.

Jag är rädd.
Jag kunde inte förklara vad jag ville ha sagt med att berätta om mitt förflutna.
Det är så svårt.

Jag vill släppa in dig,
Våga känna något.

Jag är så förstörd.
Jag vet inte om jag kanske helt enkelt inte är bra nog.
Du är så mycket bättre.
Felfri.

Men jag vill släppa in dig,
Våga se dig i ögonen.

Jag har en miljon undanflykter om du orkar lyssna.
Men jag faller alltid tillbaka på samma ord.

Jag vill släppa in dig,
Våga bli sårbar.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-14 19:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra skrivet, må du överrösas med äkta kärlek, närhet och värme, så länge och mycket du behöver, framtills murarna smälter bort
2013-03-02

  M.A.J.R
Denna vart ju super bra.
2012-10-14

  Tarantaran
Fint skrivet!!
kom att tänka på att människor kanske
strävar efter någonting de redan är, men
inte vågar visa, nämligen sårbara;
då kan man inte bli det om man redan är..
( " våga visa min sårbarhet " på slutet?! )

" och om man är ledsen kan man drömma
om att bära stjärnor på axlarna..och
papegojor "..m. lowden tror jag..

..och alla människor är rädda att bli avvisade,
det är nog din kärlek säkert också..rädslan
finns för att övervinnas.. och övertygas av
det ljusa..
2012-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Bränt barn skyr elden.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg