Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tunga

Din tunga
Var ett
Tortyrredskap
Herre min skapare
Så skönt
Frivillig tortyr
Finns det




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-14 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson