Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter alla stjärnor som fallit

vissa nätter ser jag så tydligt
konturerna efter alla stjärnor

som fallit för dina önskningar

jag ser fläckarna på dina händer
efter osynligt bläck

min syn börjar klarna
och jag ser dina ansträngningar

allt du var tvungen att minnas
allt du var tvungen att göra


för min lyckas skull
min överlevnad

men nu vet jag
att allt jag behöver

är du




Fri vers av b.c.
Läst 556 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-02-12 20:59



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vacker!
2013-11-12

  * Ammi *
instämmer
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.