Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuvad


Volymen i din ilska
vibrerar

i utrymmet mellan oss.

Inkonsekvensen
i dina känslor
för mig

fördriver oss till
den yttersta gränsen.

Jag står kuvad
inför detta allt

står kuvad
med händerna knutna
på blodiga knän.




Fri vers av b.c.
Läst 450 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-10 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt!!!!!
2015-05-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark förtäljning
låt dig ej kuvas
2014-05-28

  Lollitta VIP
Volymen i din ilska
vibrerar

________+++++
2013-12-01

    ADI Nehlin
stark, stark text
2013-11-12

    ej medlem längre
;) Bra skrivet!
2013-11-10

  Katinka VIP
Starkt skrivet. Humör kan manipulera.
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.