Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi 12.32


Kön är lång
när är vi framme
barnbarnet otålig
jag vill ha coca cola
snart framme

kan jag hjälpa nästa

ett Kids meal och ett
X long chili meal
dippsås
till pommes

snabb mat sa någon
barnbarnet tog 22 minuter

två ballonger en present
Burger King
Detta var gott säger han




Fri vers (Fri form) av Lars E Jönsson
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-15 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson