Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner på dagar..

känner på dagar, som driver runt saknaden
av dig;


leder mina tankar på dig bort från ditt håll
och de kommer tillbaka till mig, hela tiden;


tystnaden har påmint mig om dig- hur du
pratar i telefonen- jag har skrattat åt den
och kunnat höra din tystnad i luren;


jag har väntat på det omöjliga, inte fått
något vettigt gjort i väntan, som vanligt;


sköt om dig, säger du; och jag sköter om
min längtan- var rädd om dig, säger du;

och jag är rädd för att längta mer trots
att jag vet, att det är nästan omöjligt helt
praktiskt;


jag har pussat på katten, väntat på att
få höra ifrån dig- haft saknaden av dig
som min dag- när du frågar, säger jag
ingenting, bara att jag är lycklig att ha
dig- tänker på mig i saknadens famn.




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-15 20:24



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vemodsandning
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran