Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där borta

Jag sitter på en träbänk
Vi är på ett café, Kafêin
I Evanston, Chicago, Illinois, USA
På andra sidan Atlanten

Det finns en scen
Folk går upp på den
Skämtar, sjunger, läser dikter
En är bra
En annan inte

Mina vänner sitter och pratar
Och jag saknar att hänga på
Poeter.se




Övriga genrer av Lusse
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-16 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse