Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva med kramar

En arm att luta sig mot
En hand att krama
En axel,
för att vila huvudet en stund

Någon som håller om en när
man somnat i bilen

Eller någon som inte bryr sig
utan bara håller fast vid handen
trots att alla kan se


Kramar efter kramar
efter kramar

Dag efter dag
efter natt

Något att sakna
och se fram emot

Blandat med skratt




Fri vers av Lusse
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-11 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse