Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont.

Vad gör man för att förhindra
den tjocknade känslan i bröstet?

När det känns som allting kommer
att brista?

Vad gör man då?
När det inte finns någon tröst?


Vad gör man,
när pojkar,
kysser en
och sedan
springer
sin väg?




Fri vers av Lusse
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-22 21:38



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Svårt ge tröst när allt gör ont...men det finns alltid nån som ser dig ..just dig...
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse