Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi leka kurragömma?

När man var liten,
så var man verkligen liten
och man kunde gömma sig
överallt

Men sedan växer man upp
och alla gömställen blir för små

Och de man kan göra är att
dra täcket över huvudet
och hoppas på att ingen ser en.




Fri vers av Lusse
Läst 530 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-29 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse