Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som säger "God Morgon"

Jag är trött
Men vill inte sova
och sitter vaken i timmar

Jag vill ha en större säng
Men de betyder att,
jag blir ännu mindre

Och mer ensam än någonsin
Jag drar ut på tiden,
för jag vill inte sova ensam

Jag vill inte vakna själv

- - -
Jag vill ha
Kramar
Kyssar

Någon som håller om
MIG

Någon som
ÄLSKAR
mig




Fri vers av Lusse
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-24 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som talar om en stark längtan efter den där mjuka, varma, innerliga och ljuvliga känslan när man vaknar och möts av en kyss, en smekning och en leende kärleksfull blick. Visst kan de vakna timmarna ibland bara vara alltför många när ensamheten vägrar att ge med sig, sängen är tom och för stor, och man längtar efter att någon verkligen vore där och omslöt en. Men ibland får man bara gå vidare för sig själv hur mycket man än drömmer sig bort och önskar att det vore annorlunda. De där perioderna av aboslut kärlek och samhörighet kan ju tyvärr stundtals vara few and far between och ibland är man helt enkelt bara ensam och sökande efter närhet, ömhet och tröst. Ingen säger God Morgon och det finns ingen att dela sitt uppvaknande med. Fast strävan finns där och hoppet ska man inte ge upp. Trots allt så är det ofta när det man minst av allt kan ana det som allting plötsligt bara stämmer och alla de små längtansfyllda pusselbitarna faller på plats.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse