Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love for a friend

Det finns inga ord
Inga ord som räcker
För att beskriva de jag känner för dig

Ingenting jag kan skriva ner
Kommer någonsin räcka

För jag hade ingen tro på att det fanns
sånna som dig

Allt i ett
Underbar och allt underskrivet där

-

Jag gillar inte charmiga pojkar,
Bara för att de är charmiga

Men dig kan jag nog leva med
utan problem




Fri vers av Lusse
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-23 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse