Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagar drömmar

Jag vet inte vad som hände
Men allting kanske gick för långt
För alla känslor och hormoner

Å andra sidan så skulle jag
ha fått en puss

Men det var nog bara för att sätta
griller i huvudet på mig


Jag vet en del
Men långt ifrån allt
om dig


Men en sak ska du ha klart för dig
Ge fan i att besöka mina drömmar igen!




Fri vers av Lusse
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-24 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse