Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obetaldbara fakturor


kanderat sot

 

silvertejpad från naveln

mun som stöter oblater, märkta, in och ut

 

väll över mig din mogenhet

vältra mig oljuget

 

kropp, blod utspätt till vin

osedd text, bara noteringar i marginalen ljuder

kärlek på krita

 

med lie undangömd

skördar meriter, att åberopa när själen säljs

skymda skygga soningar exponerade, avtäckta

 

skammen oskiljbar från dräp

det enda jag vet

skyr




Fri vers av cilax VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-10-16 11:47



Bookmark and Share


  the fool on the hill
Älskar.
2012-10-23

  Ninananonia VIP
Du beskriver dem väl.. tänk om de gick att elda upp... berör..
2012-10-22

  Börje Larsson
rått och starkt....
2012-10-21

  Fyrtorn
Äkta. Vackert.
2012-10-18

  Yrre VIP
Oj, otroligt bra text, river upp gör den.
2012-10-17

  Small Birds
Allt heligt dör. Vackert.
2012-10-16

  edikt/Benedikte
Tycker om ditt råa handfasta och obarmhärtiga språkbruk med sanningen som en nagel i ögat.
B
2012-10-16

  smultronbergen VIP

Det vore väl ärligare att tala
ut än att trycka skit om våra
föräldrars olevda liv. De vi alla
lever mer eller mindre. Att ta ansvar
är att besluta sig för hur. Att stå för
det kan innebära att köpa en kropp
rakt. Såret blev då enbart ditt. Och
slapp spridas fritt.
2012-10-16

  smultronbergen VIP

Jaa du. Det finns horstråk att betala
för underlivsproblem. Det finns sår
som inte kan läkas via förlåt. Det
finns något som kallas öppenhet.
2012-10-16

  TrollTörnTrappan VIP
Papperstuggare...? Om själen skulle lyckas med konststycket att sälja sig, behövs nog inte längre några meriter...? Djävulen dricker hellre skam än sann själsstyrka...!
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt