Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt väsen

Trösten finns djupt i ditt inre, blir du ledsen och känner sorg.
Lyssna på det väsen som bonat i ditt hjärta, detta väsen även kallad själ, lyssnar till dig och vill dig väl.

Är du oaktsam så kan detta hon vilse dig leda.

Hör med din kropp, hjärnan bråkar bara om logiken. Känn ditt väsen. Bli ett redskap för det.

Kämpar du emot går du ofta under, så ta tillvara på livet goda stunder, lyssna, älska och njut för snart är alltihopa slut.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-16 11:49



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Bra livsvisdom!
2012-10-18

  Lindha W Gustavsson
Vackert formulerade ord med dina tankar.
2012-10-16

    ej medlem längre
Nått man måste lära sig lyssna på! Och lära sig njuta av livet!
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten