Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag vid isen...


Så - ut på isen!

"Det är halt, jag kanske slår mej?"

Så - ut på det hala. Våga!

"Men om jag ramlar gör det ju ont?"

Men lyckas du är det underbart att åka!

"Men tänk om dom andra skrattar åt mej?"

Och om du inte provar får du aldrig veta hur härligt det är!

"Har jag tillräckligt fina skridskor, då?"

Ingen bryr sej om hur dina skridskor ser ut. Seså - ut på isen nu!

"Hjälper du mej upp om jag ramlar och faller?"

Jag finns alltid där för dej!

"Om du finns bakom mej vågar jag vad som helst. Lovar du att vara där?"

Bara du inte tvekar för länge!

"Det är halt, kallt och hårt....men - släpp mej
då - låt mej åka! Jag vågar! Isen smälter snart.
Och innan våren kommer måste
jag få känna hur det känns att åka.
Med dej!"




TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 329 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-10-16 17:22



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint om en dag på
isen
2012-10-24

  Ninananonia VIP
:) härligt..
2012-10-24

  wildah
Underbart att läsa under raderna likaväl som ovan!
2012-10-23

  Maiah VIP
fiiiin....
2012-10-16

  Hanna Mari Wallin
en sådan beskrivande text om hur viktigt det är att våga ta tag i livet och dess möjligheter...
2012-10-16

  Yrre VIP
Ja, man måste våga :D bra text!
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT