Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedjan med ett hjärta av aska

Du misstar mig för dom döda
Du ser mig endast som ett spöke
Klär mig i svart för att synas för dig
Men ej
Du ser inte mig

Mina tårar blir till regn
Blöter ner kudden i min säng

Önskar vi kunde dansa på den gröna äng
Men den härstammar inte, du har en poäng

Allt är aska
Kallt och grått
Jag gav dig de ända jag hade fått
Ignorerade de till jag fick min smärta
Saknade snart mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 189 gånger
Publicerad 2012-10-17 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin