Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag efter att jag fått besked om att en av mina nära drabbats av cancer.


Tungt besked

Det hände så snabbt,
plötsligt blev hela världen svart.

Beskedet kom som ett slag i magen,
luften gick ur och förtvivlan spred sig den dagen.

Du är alltför ung och alltför bra,
jag hoppas det blir som det borde va.

Ingen så ung skall få genomlida detta,
någonting är fel, snälla ställ det till rätta.

Vi finns för evigt vid din sida,
vår högsta önskan är att du skall slippa lida.




Bunden vers av J.Larsson
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-17 01:25



Bookmark and Share


  Connie
Raderna går ända in i själen, denna text borde få uppmärksamhet!
2014-03-20

  Marianne Räf
Beundrar din verskonst.
Begriplig och okonstlad.
Riktigt fint! Hälsn.
2012-11-21

    ej medlem längre
berör
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson