Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske imorgon (?)

om ändå..

man kan ju hoppas på..

den dagen, den där dagen
som aldrig kommer
vars innehåll består utav
att inte bekymra sig över måsten

för mig var det förut.

nu för tiden, varje dag
tar jag ansvar, tar tjuren vid hornen

*uträttar alla måsten*

*vinkar av ångesten*




Fri vers av J.Larsson
Läst 252 gånger
Publicerad 2016-08-06 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson