Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig, snälla

vill träffa någon som jag är speciell för
inte vara en i mängden rädd att hamna utanför
vill bli älskad för den jag är inte vad jag gör
det ska spela roll och göra ont när jag dör
inte vara den som blir utbytt direkt
när något inte är rätt inte är perfekt
vill vara den som du vill ha mest den du vill kämpa för
vill vara den som alltid blir insläppt om jag står utanför
orkar inte längre någon som leker med mina känslor
vill vara den som hos någon annan väcker starka känslor
vill vara den som får någon att släppa alla hämningar
den som någon alltid tänker på med höga förväntningar
om det är som ovan säger jag absolut inte nej
men är det inte såhär personen känner för mig
så ber jag denne ödmjukast kom inte för nära mig
låt mig inte drunkna i dig, låt mig inte älska dig




Fri vers av J.Larsson
Läst 217 gånger
Publicerad 2016-01-23 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson