Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virre

han kallade sin whiskey för Virre
som om den vore en person med namn
det var då jag förstod
att han drack mer
än bara ibland




Fri vers av J.Larsson
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-14 14:09



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Solklart och väl fångat.
2020-01-14
  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson