Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappas pappa

jag önskar att min barndom var allt annat än tragisk
nu är det inte så den var så långt ifrån magisk
gör sig påmind varje gång jag ser min pappa
önskar du prioriterat mig över hon som du skaffa
hoppas det blir skillnad framöver för pappa
jag har inte sagt det än men du ska bli en pappas pappa
hoppas mitt barn går en annan barndom till mötes
önskar knappt ens min värsta fiende mitt öde
jag är en vuxen man snart halvvägs till döden
ännu finns dock djupa sår som aldrig tycks sluta blöda




Fri vers av J.Larsson
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-22 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson