Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsaknad sinnesro


sitter mitt i natten umgås med småtimmar
drömmer mig bort tänker på minnen
innan alla nätter jag skrivit
med en klump i magen och gråtit förtvivlat
tänker på dig mest hela tiden
det blir för tydligt i nattens dova ljus
tänker på hur ensam du är, umgås med ditt rus
en vilsen själ kommer aldrig hitta hem
i botten av en flaska, i pillerburken eller askan
så mycket har jag lärt mig av att umgås med dem
som väljer tidsfördrivet eller "medicinen"
framför det som är värt något, framför livet
nu är du en av dem min kära lillebror
hur blev det såhär, fan, du är ju min bror
inte någon pundare på en bänk eller alkis på akuten
om det inte vore för vår uppväxt kanske du inte varit så sluten




Fri vers av J.Larsson
Läst 171 gånger
Publicerad 2017-08-09 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson