Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misshandel




Det är inte jord jag har under nageln
utan livet du gav mig

när du lät mig bli levande begraven












Fri vers av Baystream
Läst 465 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-10-17 12:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ouch! Fullträff, och så våldsamt mycket innehåll i de där få orden
2015-05-08

  m.ricknell
fantastiskt gripande..
2013-04-29

    J.Brodin
Önskar jag kom på det där själv, det är just sådana här ordlekar jag gillar.
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream