Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄN

Då jag tänker på dig och alla våra minnen tillsammans som vi upplevt.
Du betyder så mycket för mig, vi har alltid stått varandra nära.
Fastän vi inte pratar med varandra så ofta, vet vi ändå vart vi har varandra.
Då du ringde till mig en dag och berättade vad som hade hänt, blev jag jätte orolig för dig min vän.
Jag känner dina smärtor inom mig och inser att något allvarligt har skett.
Jag förstår min vän att det är tungt, men jag finns alltid vid din sida om du behöver mig.
Du får ej försvinna från mig för jag behöver dig min Kära Vän..




Fri vers av anna lejon
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-17 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna lejon