Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Denna nya känsla som förföljer mig med sin bitterhet och sin sötma nämner jag endast med tvekan vid det vackra, allvarliga namnet sorg."


kanske är jag lycklig

regnet,
återigen det förbannade regnet,
och pannan är en regnbåge åtta färger
bara
smälter fingrarna genom fönsterrutan på bussen,
sitter kvar en hållplats i taget
vet ändå inte vilken som är
den rätta

sju tusen miljoner
ord och dagar senare
är jag fortfarande kvar
med fingrarna fast i din spegelbild
i fönstret
på bussen
i regnet
på väg

någon annanstans




Fri vers av Moa Paulsson
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-17 22:07



Bookmark and Share


  Annika Persson
slå ned blicken
om du känner
att världen runt dig
ångar

lyft upp blicken
om du är beredd
på att ånga med världen

det är aldrig för sent
2012-10-30

    PeaLinkz
..hållplatsen, vill inte vara kvar.. som jag ser det, är det ingen plats jag vill vara kvar på.. den hållplatsen jag har varit på.. charmig, men där man sitter kvar vill man inte längre vara.. tankvärd samling.
2012-10-18

    ej medlem längre
Vacker, känns när man läser.
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson