Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bara berätta..nej!

dikten skall ge en

bild att se..

du kan vara i den

utan att synas..

eller inte som du..

eller kanske som

du var en gång,

eller önskade bli,

när allting var

möjligt..

du vill dela dina

drömmar med alla?

eller vill jag dela

med alla, ingen vet..

om det är jag som

vill ha dig, eller alla..

det är bara jag som vet

vilka det är i så fall..

och varför- kanske den

största hemligheten av alla-

varför man fastnar så

vid vissa, att man inte

kommer förbi dem..

den där melodin: känner

själen igen den eller..

måste jag verkligen

stanna och veta,

att ljuva melodier inte

alltid spelas för mig,

trots att själen gillar

dem?! eller finns det

någon djupare mening

med den sympati som

leker kärlek från gudar-

och änglarna sjunger,

tycker du- du

hör ju dem tydligt!?




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-18 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint !!!
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran