Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommaren snart här..

sommaren har klätt sig

i väntans kläder redan,

sitter och speglar sig;

ser sig som varm och

lycklig nästa år, kanske

kan förlänga vistelsen,

stanna riktigt länge då;

kanske kan stråla med

glädjens strålar, värma

hjärtan med lycka- torka

vinterns tårar, förekomma

gråten och sorgen mitt

i sommarens prunkande

lyckosång och blomning...

humlor och rosor ska

ha sitt..fjärilar ska trivas..

fåglar ska ha många

friska barn..myggor ska

räcka till barnen..

..inte för många..myggor..

..hinner nog planera

så det blir en glädjens

sommar till alla..




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-18 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran