Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hål





analytikern sa
att hålet därinne
måste man bara lära sig
att leva med

det går att analysera
men det hjälper inte

att äta mer
att sova mer
att springa mer
att jobba mer
att dricka mer
att snaska mer
att medicinera mer
att tänka mer
att skriva mer...

nä !

men

han hade inte sett
bilden av dig
när du blev live första gången

våra darranden i kapp
lappade igen mitt hål

alla orden vi aldrig sa
blev nål och tråd

tro aldrig på analytiker !






Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-18 19:32



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Faan

de här är skitbra ! Kollegialt!
2012-10-19

  edikt/Benedikte
bra
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP