Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften


Kraften finns där

Kraften finns där inom oss alla

Men det gäller väl bara att vi hittar viljan till den

så att vi kan visa den helt öppet

Styrkan och viljan i oss själva att kunna förändra

hela världen

Och då förhoppningsvis till något bättre

Då kraften bara gör gott

Så låt kraften nu bara få genomsyra hela din kropp

För nu när du har den så kan du visa alla att du har hissat

flaggan din på topp

Och när andra får se din flagga så får även dessa

lite mera hopp

till kraften som finns inom oss..

Ken Cassel
18/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-18 21:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tillsammans kan vi...
2012-10-19

    ej medlem längre
Citerar Yoda, May the force be with you....
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel