Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en skola lärd och lärd igen - en ära till 'eldkastare' men nog är det bättre me' stearin?


Fe-Nix och nähäpp

 

 

din j-a hök

du såg det inte men du flög för nära nu

alldeles för nära

 

ögon sitter i färdriktningen

 

det gör inte stjärtpennorna
förbered nödlandning

 

 

*

när vingar svedda av heta himlar äntligen faller fritt

rullar sig ångesten samtidigt ihop

som fjäderns kanter

 

knottras till svedjegrus

du såg det inte men du flög för nära nu

 

 

alldeles för nära

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-19 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri