Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gahh! nån jäkla måtta får det vara på dukningen; to eat crow *nose-up* http://www.youtube.com/watch?v=7M4RnIsCFdw - corvus corax :)


jodu upp i vädret

 

att

ta sig

dra sig

 

 

slå sig ur

 

 

en fråga om skinn

på näsan

 

på träramen

 

 

så ock på kycklingen

som

 

skrek sig hes till döds

 

 

 

så kråmar sig
krävan sitt eget
grustag
för bästa kross

 

 

drömmar skrivs
liv

de levs

 

 

medan festens folk och husets
tak är höga som om vore det för

sorgmöbelns blankpolerade

 

torgpöbelns bu och fingerade skatteåterbäring
kanske bödelns ju

 

och kanske det bara krävdes lite mer ättika på giljotinen
(insatta medel används alltid för nästa party under klingan)

 

hon bistod gärna med vatten

 

 

de svinen ska äta pärlor
och de flinen betala sig dyrt
för hon har matat med fula maskar
skinnet är redan pyrt

av ex-emplariska

floskler och annat torgmakadam

(ät din kråka och ät den ensam)

 

 

en dag i en gatstenssopares liv

 

och det enda som skiljer är headsetet för avstängning

redskapet för jobbet gjort

 

och

 

 

syftet

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-19 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri