Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grattis i efterskott :) (en ngt förvanskad minnesskildring)


nämen fan; Ray-Ban

 

 

ja
jag sade ju ja

 

hur kunde du missa det du själv
bett om

 

skettgivareigentagare
mormor du visste ord du

 

det låter stort när katta skit
mormor du kunde konsten

 

och jag
jag sade ju ja

 

men så vackert att
du trodde jag  ändå sade nej
säg

är inte det en konst så säg
är inte det

en konst för apor

 

 

en grej att ta med på stolta resan
den som skulle göras iväg och bort medan livet stod i högsta skov

 


nesan i en lovad lov som ett rov av djävulslustar som baktänder
där kanske där kan jag bidra ändå - jag sänder

 

jag har nog både malen och snaran kvar
om jag letar noga så jag hoppas du trustar ditt hjärta
där det brister

ibland räcker det med en ton du vet

 

rister som isarna säkert och hoppas du mister din röst
(den du har för mig - ge någon annan
jag klarar mig med dig)

 

och en trumpet

hoppas du finner tröst
där du söker för vem vet


jag kröker några hårstrån till
för faktiskt har jag schampo i köket och dom där firrarna kan jag gärna stå över


här röker man bara ål för nöjes skull och så ja just så - söver jag mina egna demoner


slemmigt slingrar din orm när jag försöker förgifta mina egna med vanilj och bergamott med baklängestankar i sajterna

 

 

och nudda dina yttre staket - jag tror jag plankar
som på 70talet

 


så go baby go - höj din chatull för pöbeln
(jag står kvar som en annan fjant)

 

det går fortfarande en pellefant
på tusen

 

och snedfotingamöbeln
du vet den som kroknade av tyngden
den jag sen gav bort till kvinnorna med ljus sen den lämnade några spår i golvet

 

man oh man
du skapade kaos då och din fejkade Ray-Ban

vilken man

 

vilken man

nu saknar jag bara ett bord
och några ord anno

 

(plitar ner punkter och
hur jag än försöker
kommer undersidan först)

 

den som spar hon har - först som sist
sa hon också

 

och hällde sumpen på hallonen
(jag har letat kyrka klocka ringar och perfekta trappräcken
sen dess förutom när fan har slickat väggarna)

 

vad hjälper det när varken bord
eller mynt håller sig rättvända och bilderna ligger näckade för allmänheten

inga ramar och inga svartvita enkla svar i klänningssömmarna
(jaja jag brände en till plus några ark med jidder över en dunk)

 

den som spar han har
bara trasor kvar av drömmarna

 

vi ska sända ju din skunk
vi ska sända

 

samtidigt

 

go baby go - blända nu för jag vet att du kan

 

 

jag vet att du kan - på msn på facebook och på skype
sa hon också

och medan åren lägger sig tillrätta rynka för rynka
lyssnar jag ibland på några metal och
E-type

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-20 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri