Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...verkligen ett oväntat under i det lilla...


Idag hände åter ett mirakel...


Och just idag
Just nu
Tog livet
En särskilt vacker väg
Något hände
Något oväntat
Något fint
Något bra
Något jag längtat efter
Sedan den där kalla dagen
Den där kalla blåsiga söndagen i januari
Då mörkret och tystnaden kom

Idag kan inget mer
Såra mej
Idag kan ingen
Göra mej ledsen
Idag lever jag igen

Och min vackra vän
Jag tackar livet
Jag tackar Gud
Jag tackar dej

För det lilla
För det vackra
Som du gav mej...



TT
(HSGK)


(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 420 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-10-19 08:31



Bookmark and Share


  Maria T
Det lilla kan betyda
väldigt,väldigt mycket
2012-10-24

  Ninananonia VIP
Underbart :)
2012-10-24

  Maiah VIP
Känns som öm tacksamhet, fin att läsa
2012-10-19

    Förundrad
glad för diktjagets skull
Kram
2012-10-19

  ResenärGenomLivet VIP
Även det lilla kan betyda mycket...fint skrivet...
2012-10-19

  Hanna Mari Wallin
glädje sprider sig inom en...


2012-10-19

  Yrre VIP
Vackert skrivet, en text att bli glad åt!
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT