Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sprida sammanföra sprida igen - 'nålsögat', 'behovet styr', kravet, midjan, måstet, hoppet, ja vad allt stoppar vi inte i 'glaset' vi håller med handen, sorry, mallen, ramen, normen, .. .. ..gah . . .


igenom glaset

 

 

(om än så varm)

 

 

jag trodde det

 

om så mycket

tänk

 

 

så lite man vet
en samlad fokusering av spridda intentioners tunna strålar
en ny fråga

 

brännande het

 

tänk så lite man vet
hur samma kan bli så olika sen
som samlad igen

 

 

 

 

komna ur sol så gammal

 

ett möte där från
blir till

 

 

blir vill eller ej

du väljer
blir öken de Solei

 

blir dig

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-19 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri