Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trottoaren skrev mina steg

två odödliga själar,

en dödlig lidelse;

intensitet, värme.. brutalitet;

ingen försoning.. inga eftergifter-

passionen dödades

med ett skott-

den dog


trottoaren skrev mina steg

när jag gick




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-19 20:58



Bookmark and Share


    jamming223
"trottoaren skrev mina steg
när jag gick" = underbart skrivet. Hela texten är oerhört fascinerande. Fantastiskt dödligt vackert!
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran