Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till landet metaforia

 

*


känslor
till landet därom
metaforia
där blir kropp
klädd i
trollsländors
rustning
sveper in
och ut
genom
regnbågshinnan
förvandling
önskedröm
handen blir
kniv

       och mitt hjärta
likt vallmons
väg
ett öga
genom universum
mot döden
och livet
blir spegeln
den som
tillrättavisar
och stjäl

din mask

det är mig givet
att rasera din
värld




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-10-19 20:36



Bookmark and Share


  Annika Persson
tillrättavisar och låter bli att stjäla

2012-10-26

    ej medlem längre
Väl markerat artikulerat.



2012-10-26

    hver
Tilfinningar = känslor
2012-10-26

  Juliusz Wilczynski
Du skriver inte lätt, brukar få läsa om dina texter flera gånger, väldigt bra. Känns som att du förmedlar en hård sanning här.
2012-10-24

  Anoo Niskanen VIP
Bra formulerat!
2012-10-19

  Silverstripe
....och slutet....
2012-10-19

  Ulf D VIP
Rubriken till trots blir det, i min läsning,något mycket påtagligt och existensiellt över denna text, livet demaskerar oss oavsett vad vi har för omskrivningar om livet och döden.
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP