Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds natur



Vem känner Gud?

Svarta bokstäver på ett vitt papper
kan väl inte uppväga

en

känsla?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-19 21:45



Bookmark and Share


  Tarantaran
Intressant!

..kanske Gud finns
i och hos allting..

..kanske finns en
gnista av gudomlighet
i varje människas
hjärta..
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP