Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu var det ett bra tag sedan


som jag fick se ditt så vackra ansikte

Ditt så vackra yttre

Ditt så vackra anlete

Ditt så söta leende

Saknar varenda sekund som vi två hade tillsammans

du och jag

För när vi två var tillsammans så mådde jag faktiskt

riktigt bra

För du fick mig alltid att visa upp mina bästa sidor

Skrattade för jämnan helt lycklig och glad


Nu var det ett bra tag sedan som vi två gick där

i paradiset land

hand i hand på en öde gyllene vit strand med tårna fulla

med varm sand

lyckliga och glada

För på stranden så dansade du och jag Lambada

helt nakna

Så jag tycker numera att det är synd att vi bara

gled ifrån varann

Jätte tråkigt

För nu så har jag insett att det är med dig och ingen annan

som jag vill vara

Den som jag vill para mig ihop med för resten av livet

Frågan är bara om du nu känner likadant för mig

vart du nu än är eller vad du nu än gör


I vilket fall som helst så kommer jag att bevara

den här kärleken

som vi två kände för varann

ända tills den dagen jag bara blir gammal

och faller ihop och dör

Precis så som det sig bara bör då man älskar någon

Älskar någon så pass mycket som jag gör

Och den personen är du..

Nu var det ett bra tag sedan!

Ken Cassel
20/10-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-20 11:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat ken
2012-10-21

    ej medlem längre
Vajert!
2012-10-20

  Rise Little One
fin beskrivning Ken :)
2012-10-20

  Ninananonia VIP
Fint skrivet.. känns..
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel