Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Do your Best. Always.


så jävla snygg (Do your Best. Always.)

inte fryspizza utan frys pizza. det är viktigt\"!

Jo man förstår det sen, efter en överblick: över TINGENS:


satsar allt men var är alla korten
(på bordet)

fel fel fel!!

från i fredags :

om ni ska skratta så högt så får jag be er lämna lokalen
ni stör dom andra gästerna.

curling imorgon. om man ska glo på lysrören då alltså
väntar in måsarna

pulsens hårda slag(r) Business & Life is more Surreal than Real!: :

mer verkligt än så blir det inte mina vänner mellan våfflor och alla andras tankar om att oljan tar slut snart.

Tro mig. jag behöver också andas. men inte olja. inte bensin
även om det tar slut snart

skalman. herr skalman halkar efter och lilleplutt.
speciellt när oljan tar slut snart

mr.cheney du har ingen chans. krama ett träd idag. fan så många tankar kvar i klistret.

du har så dålig smak. fula vanor. dålig smak. luktar illa dessutom
men du tycker om våfflor ?

tar av mig kläderna och letar efter ett träd att krama. men det känns så elektroniskt. längtar efter ett sms. det kan stå vad som helst.

det kan vara kodat. det kan vara från regeringen eller en politiker på kommunalnivå. jag bryr mig inte. har aldrig skaffat mig skägg men jag har ganska lätt att få vänner i alla fall.

behöver andas. lätt. himalaya! äter gärna en hawaii med jornötter.
vet du vem jag är. vill du ?

äta våfflor. Waffles. jag bara sluddar. släng lite EURO åt mitt håll snart.
jag sitter kvar och putsar guldet. trust. trust. litar ni inte på mig.

GOAL. mening. allt är antingen meningslöst eller meningsfullt
det är bara att bestämma sig

vet inte. stavar inte så bra på internet

allt kostar idag

puss




Fri vers av stockhausen
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-02-12 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stockhausen