Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snarad

 

(snarad och parad med hin själv ger jag mitt barn till dig;

halsens kyss tillbaks)

 

 

jag har stängt

jag har slängt dig iväg

jag har trängt undan allt jag finner möjligt hängt

 

dig i en snara

för att snurra

för att hurra egen vinst

för att plurra själv utan din Dom möjligen fnurra

 

eller kanske faktiskt bäst som dängt i golv och stampat på

 

jag vill inte gå

ville inte stå där kvar och se på så jag har slängt

 

förträngt allt möjligt

det måste få bli så

 

för kyssar kan inte vänta nej

kyssar kan inte vänta

 

 




Fri vers (Fri form) av Pot Pourri
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-20 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri