Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och sen efteråt..


dräpa i hastigt mod

 

 

 

rufsig ogin och less

bättra på gammalt smink

vem bryr sig

 

vem tyr sig till sattyg som flyger och skymmer månen

för romantiken

 

vem bryr sig om sattyg som förstör med flit

lägger ättika i repliken

 

 

tufsig ofin och dess synonymers uppradade

invid graven

 

 

allas slut är

 

 

vackert

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-20 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri