Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förjävla jävligt.

Du försöker vara så jävla rock.
Du bara misslyckas.
Och jag tänker inte bry mig om ditt ruffsiga hår.
Du har inte knullat på riktigt.
Du bara fejkar.
Som alla andra, och jag hatar er.

Du försöker vara så jävla viktig.
Låtsas att du har något att säga,
av betydelse.
Det har du inte, du är skittråkig.
Jag kunde inte bry mig mindre
om ditt jävla rockband.

Du spelar sådär svårflirtad.
Som om du tror att jag vill ha dig på riktigt.
Du är så äckligt ego.
Och jag älskar dig verkligen inte.
Jag bara låtsas.
Jag gråter inte alls, det är allergin.




Fri vers av voyage
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-02-12 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage