Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har rest i tiden

 

 

tänk en stund på familj, vänner, studier/arbete och socialt liv tänk på drömmar, planer och mål

föreställ dig sedan att du rycks ifrån placeras mellan fyra väggar att monster utanför vill skada dig eller de du håller kär

föreställ dig att fyra år passerar dina drömmar, planer och mål har gått i bitar du har varken sett eller bytt ord med dina vänner

du vill tillbaka men inget är som det en gång var allt är förändrat

alla andra har gått vidare du har stått kvar

du har rest i tiden

dina bästa vänner har nya, bästa vänner ditt romantiska intresse har ett nytt

och du vet att i bästa fall så finns du kvar som ett minne

du står nu ensam i en främmande värld

hur ska du göra för att överleva?

jag har inga svar

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 688 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-20 19:26



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Du flyttar in med mig, och så skapar vi ett nytt liv tillsammans med varann.
2012-10-23

  Hanna Mari Wallin
så gripande orden berör innerligt, tomheten känslan av att tiden stannat för en och man upptäcker att andra har passerat förbi...

blev verkligen berörd...
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP