Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gah; dubbelmoralen

 

 

 

 

vissa som ändå lämnar dörren på vid gavel

skyltar med "Välkommen in!"

och dessutom

 

hojtar högt om att alla

är lika mycket värda

 

(och ärlig är jag för att

jag är jag - ännu högre)

 

jag vet inte

men det uppfattas som mycket fult

 

detta med besök

 

 

*rullar ut spikmatta på min tröskel
drämmer igen dörren och lägger en
brandyxa utanför - sätter mig på en
pall i hallen med vakthunden redo..*

 

 

Välkommen in!

 

 

hörru, du ärlige du

som är du

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-20 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri