Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son.


Till Tristan



Tristan, jag hörde glädjen i din röst

för sådan är kärleken

som du, full av glädje och hopp.


När våra blickar möttes

för första gången

så fanns det bara du och jag.


Vi fann varandras händer

och tillsammans

skapar vi nu livets alla färger.


Våra själar är sammanflätade

av silvertrådar

desamma som drömmar vävs utav.


Du är ljus, jag är mörker

och det finns inget vi inte klarar av

så länge vi får vara tillsammans.





Fri vers av Katinka VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-10-20 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilka underbart vackra ord. önskar jag kommer hitta det nån dag.
2012-10-24

  Lars Hedlin
VAckert och stilfullt!
2012-10-23

  Magica VIP
Fint :)
2012-10-22

  AgnesP
Underbart fin:)
2012-10-21

  Heikki Hellman
Fina rader har du förevigat i ditt korta poem, men så vägande och träffande. Du har starka känslor av kärlekens djup!
2012-10-21

    ej medlem längre
underbart i hösten...
2012-10-20

  Ninananonia VIP
Varma känslor vackert..
2012-10-20

    ej medlem längre
Varma innerliga ord av kärlek.
2012-10-20

  Millan1
Vackert skrivet om kärlek på ett lättvindligt sätt men ändå inte
Kärlek bär alla färger i regnbågen, de bär alla sorger, svårigheter men ändå så stark lycka, så mycket glädje, sån oerhörd kärlek.
Vackert, ja!
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP