Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla minnen ekar kvar

Ekot hördes tydligt de första gångerna de studsade tillbaka,
Men har nu blivit svagare.
Jag minns inte längre,
Hur dina läppar kändes mot mina.
Jag minns inte längre,
Färgen på dina ögon.

Jag minns inte längre,
Hur det kändes att älskas utav dig




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-20 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dylan: Times are a ´changin.....
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg