Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är försent imorgon

För cirka ett år sedan så sa jag till dig vad jag kände,
Mycket hinner förändras under ett år.

Ikväll sa du till mig,
Att du mer än allt annat hade velat ha mig som din.

Det är försent imorgon,
Det var försent igår,
Det är försent idag.

Jag kände hur dina läppar passionerat kysste hela mig,
Medan mina bara klumpigt svepte förbi.

Jag såg hur dina ögon sökte djupet i mina,
Medan mina bara såg till ytan.

Jag kände dina känslor så starka i luften,
Mina hade redan flygit iväg.

Det var längesen.

Det är försent imorgon,
Men om det känns lättare för dig,
Kan jag låtsas ikväll.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-21 02:43



Bookmark and Share


    //Nikita
Sorgligt och gripande.
Det sista verkligen sätter bilden.
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg